'Identiteit slachtoffer Sint-Michielsgestel nog niet vastgesteld'

'Identiteit slachtoffer Sint-Michielsgestel nog niet vastgesteld' ANP

De politie heeft de identiteit van de man die zaterdagavond is omgekomen door een misdrijf in Sint-Michielsgestel nog niet kunnen vaststellen. Volgens diverse media gaat het om de lokale fractievoorzitter van de PvdA, Jack de Vlieger. "Hoewel we er van uitgaan dat het om de bewoner van het huis gaat, is de identiteit van het slachtoffer nog niet officieel vastgesteld", schrijft de politie in een verklaring. "Daarvoor wordt vandaag verder onderzoek gedaan aan het lichaam, dat inmiddels wel uit het huis is gehaald."

Volgens een woordvoerster van de politie moet er nog een schouw plaatsvinden en is niet te zeggen wanneer de uitkomst daarvan wordt verwacht.

De politie trof het slachtoffer aan in een woning aan de Regent Smitsstraat, nadat er rond 18.30 uur een melding was binnengekomen. Agenten vonden de man in de garage. Hij bleek door een misdrijf om het leven te zijn gekomen.

In de loop van de avond werd een man aangehouden voor mogelijke betrokkenheid bij de dood van het slachtoffer. Hij zit in beperkingen en mag alleen contact hebben met zijn advocaat.

Nieuws

menu