Elfjarige jongen vermist in Den Haag, politie stuurt Amber Alert

Elfjarige jongen vermist in Den Haag, politie stuurt Amber Alert ANP

De politie in Den Haag heeft een Amber Alert uitgestuurd vanwege de vermissing van een elfjarige jongen. „We maken ons ernstig zorgen om het leven van het kind”, vertelt een woordvoerder van de politie. Brock, roepnaam Jayden, werd vrijdag voor het laatst gezien in de Fluitenbergstraat, een straat in de buurt van het Zuiderpark in de stad.

De 11-jarige Brock, roepnaam Jayden, is blank, heeft een slank postuur en donkerblond haar. Hij droeg een zwarte jas met bontkraag en Nike-schoenen. Brock beschikte over een grijze damesfiets. De Fluitenbergstraat ligt in de buurt van het Zuiderpark.

De jongen kwam van school en is niet thuisgekomen, vertelt de woordvoerder. De Haagse politie kan nog weinig zeggen over de achtergronden. „We houden rekening met allerlei scenario’s. Het gaat om een jongen van 11 jaar die zo snel mogelijk moet terugkomen. Het is van belang dat als mensen iets hebben gezien of hebben gehoord contact met de politie opnemen”, zegt een politiewoordvoerster. Op de vermissing van Jayden is een heel rechercheteam gezet die met man en macht proberen te achterhalen waar de jongen is. Via Burgernet is een foto van de jongen verspreid.

Nieuws

menu