Nieuwe koers voor de toekan

Nieuwe koers voor de toekan

De vierde generatie neemt gaandeweg het Van der Valk-concern over. De jonge Valken zijn goed geschoold en wereldwijs. Er wordt eigenzinnig en vernieuwend gewerkt in steeds meer van de 93 hotelrestaurants in binnen- en buitenland.

De vierde generatie neemt gaandeweg het Van der Valk-concern over. De jonge Valken zijn goed geschoold en wereldwijs.

Er wordt eigenzinnig en vernieuwend gewerkt in steeds meer van de 93 hotelrestaurants in binnen- en buitenland.

Zaterdag in Sneon & Snein bij de Leeuwarder Courant:

In Friesland is de derde generatie nog toonaangevend. Jan Matser van het nieuwe Van der Valkhotel in Sneek: ,,Noem me klassiek maar appelmoes met kers staat hier nog steeds op het menu. Maar dan wel ‘appelmoes 2.0', van verse appeltjes en met een verse kers.''

Hotel Hardegarijp is één van de echt oude zaken in het concern. Eigenares Tilly Ponticorvo-Wohrmann is een kleindochter van Martinus van der Valk, die in 1939 het fundament voor het familiebedrijf legde.

Vernieuwingsdrift is Tilly en haar man Giovanni vreemd. Rustiek, sfeervol, gemoedelijk: dat is hun kracht.

Nieuws

menu