We wisten dat ons huis in goede handen was

Suver wonen

Suver wonen Foto: Nienke Maat

,,We hebben ons huis 22 jaar geleden gekocht”, vertelt René Wink uit Harkstede. ,,Toentertijd een nieuwbouwhuis, maar na zoveel jaren kloppen de stijlen en kleuren niet meer.” Dan begint het te kriebelen bij René en zijn vrouw Marion Smith. Het echtpaar weet dat er een complete make-over gerealiseerd moet worden. Via schilder Johan Troelstra van Paintwork and more komen ze terecht bij Suver Wonen.

,,Toen we in contact kwamen met Marco Cusiel van Suver Wonen waren we er zo uit”, vertelt René enthousiast. ,,Wat we precies zochten had hij niet klaarliggen, maar we konden wel uitleggen hoe we het wilden. Hij kwam bij ons thuis en wat volgde waren een paar gesprekken.” Naar aanleiding van de gesprekken laat Marco enkele staaltjes van vloeren maken. ,,Die bevatten precies wat we hadden besproken.”

Suver Wonen zorgt voor een geheel

Suver Wonen biedt vloeren, raambekleding, traprenovaties, deuren, verlichting, meubels en woonaccessoires. Daarnaast werkt Suver Wonen sinds kort samen met schilder Johan Troelstra van Paintwork and
more
. En met interieurstyliste Marijke Jorna van KAIKKI Styling .

Die professionals zijn essentieel volgens Marco: ,,Samen gaan we niet voor zesjes. We streven naar een tien.” Hierdoor weet je dat het inschakelen van Suver Wonen zorgt voor een eindresultaat dat voelt als een geheel. ,,Ik zie vaak dat klanten op zoek gaan naar een ‘los’ onderdeel in het interieur, maar dan overzie je niet het hele plaatje”, legt Marco uit. ,,Dus ik werk andersom: ik bedenk eerst het geheel en ga van daaruit op zoek naar de passende producten.” De klant krijgt dus niet alleen een passend eindresultaat, maar heeft ook slechts één aanspreekpunt. ,,Ik sprak laatst een collega die ook zijn huis verbouwde”, vertelt René. ,,Hij werkte met allerlei partijen. Logistiek een pittige klus. Daar hadden wij geen last van. Wij hadden één aanspreekpunt bij Suver Wonen en daar kwam alles samen: het schilderwerk, de vloer et cetera. Het bedrijf gaat heel gecoördineerd te werk.” Marion vult hem aan: ,,We hebben eigenlijk alleen besproken wat we wilden en hadden er verder geen omkijken naar. Dat is een grote meerwaarde.”

Groot vertrouwen

Het vertrouwen in Suver Wonen is zelfs zo groot dat Marion en René tijdens de verbouwing een paar dagen zijn weggeweest. ,,We wisten dat ons huis in goede handen was”, aldus Marion. Ook in het eindresultaat had het stel veel vertrouwen. René legt uit: ,,Er is zo goed naar ons geluisterd. We hebben geen moment het gevoel gehad dat we een bepaalde richting op zijn geduwd.”

‘Ik voel me thuis in mijn eigen huis’

Een paar weken verbouwen levert een nieuw thuis op voor Marion en René. ,,Ik voel me thuis in mijn eigen huis”, vertelt Marion. ,,Het geheel omarmde ons gelijk.” Volgens haar is het eindresultaat ‘nog mooier dan verwacht’. René kan dit beamen: ,,Hier gaat nog lang van genoten worden. Het huis is in een aantal opzichten passend gemaakt bij wie we nu zijn. We kunnen weer vooruit!”

Het inschakelen van Suver Wonen betaalt zich snel terug

René en Marion hebben Suver Wonen al aangeraden bij kennissen. ,,Het betaalt zich enorm terug. Er zijn alleen maar mensen langs geweest die met verbazing hebben rondgekeken. De wand is dan toch wel de eyecatcher. Die verveelt nooit.”

Begint het bij jou nu ook te kriebelen?

Is jouw huis al een tijdje toe aan een verbouwing? Of loop je vast en heb je hulp van professionals nodig? Bezoek dan de website van Suver Wonen op . Zo krijg je het interieur dat past bij jouw wensen en voelt als een geheel. Wie weet is binnenkort ook jouw huis een nieuw thuis.