Veilig met de motor op weg

pixabay

Ongelukken zitten in een klein hoekje. Je wilt dus voordat de kans bestaat dat er een ongeluk plaatsvindt, de voorbereidingen al getroffen hebben. Voordat je dus de weg op gaat, is de verzekering al afgesloten.

Om de beste deal te vinden, begin je natuurlijk met de motorverzekering vergelijken . Er zijn verschillende soorten dekkingen, met verschillende prijzen die daar aan gebonden zitten. De goedkoopste, meest minimale verzekering is verplicht, maar wil je toch wat meer zekerheid? Dan kan je natuurlijk kiezen voor meer dekking! Het is belangrijk dat de verzekering bij jou past.

Een goed begin is het halve werk

Je begint met het vergelijken van alle verzekeringen. Via vergelijkdirect heb je dit zo gedaan, maar toch staan ze hier even op een rijtje. De WA-verzekering dekt de schade die je maakt aan anderen, en is daarbij verplicht om te hebben. Dit is daarom ook de goedkoopste keuze. Daarnaast heb je ook de WA+ verzekering. Deze dekt tevens kosten die komen van schade door brand, diefstal en krachtige weersomstandigheden. Deze twee soorten verzekeringen dekken alleen niet schade die jij zelf maakt aan je eigen voertuig. Hiervoor heb je een All Risk verzekering nodig. 

Een All Risk verzekering is het duurste van allemaal, maar hierbij ben je wel voor ongeveer alles verzekerd wat je kunt bedenken. Schade aan anderen en jezelf, en schade die de natuur of branden hebben veroorzaakt. Het is aan jou om te bepalen welke dekking nodig zal zijn. Je zal de laagste prijs willen betalen voor de beste dekking die jij nodig gaat hebben.

Je hebt de juiste keuze gemaakt

Na al het vergelijken van de verzekeringen en aanbieders, heb je uiteindelijk de beslissing genomen. Nu kun je veilig de weg op! Wanneer je in het vervolg toch over wilt stappen naar een andere aanbieder, kan je dit natuurlijk gemakkelijk online regelen. Vergeet dan niet om ook weer alle tarieven te vergelijken voordat je een keuze maakt! De bedragen en dekkingen kunnen elk jaar aangepast worden.

Nieuws

menu