Soorten kunststof gevelbekleding

hollandkunststof

Er zijn drie verschillende modellen Keralit gevelbekleding beschikbaar. Het meest populaire model is Sponningdeel 143. Dit model wordt al jarenlang toegepast op Nederlandse woningen. Dankzij de brede sponning waardoor een mooi lijnenspel ontstaat vinden veel mensen dit de mooiste.

Je gevel krijgt met het gebruik van Sponningdeel 143 een hoogwaardig afgewerkte uitstraling. Je hebt hierbij de brede keuze uit Keralit in 37 kleuren .

Het volgende model is Sponningdeel 190. Deze heeft een smalle sponning en daardoor is het perfect voor moderne toepassingen. Deze variant is beschikbaar in 17 verschillende kleuren. Hiermee krijgen oudere woningen in één klap een modernere uitstraling.

Het volgende en tevens laatste model is Potdeksel 177. Deze heeft overlappende panelen waardoor er een lichte schaduw ontstaat. Dit maakt de montage nog makkelijker. Dit model is geïnspireerd op de oude houten kapschuur. Het past perfect in zowel moderne als klassieke woningen.

Is kunststof gevelbekleding duur?

Vaak wordt de opmerking gemaakt dat kunststof gevelbekleding een stuk duurder is dan hout. In de aanschaf kan het lijken dat houten gevelbekleding goedkoper is dan de kunststof variant. Maar als er wordt gekeken naar de totale kosten plus het onderhoud dat in de jaren die volgen gedaan moet worden is kunststof gevelbekleding zeker niet duurder. Houten gevelbekleding moet eens in de zoveel jaren geverfd worden, dit kost ook veel geld. Ook komt houtrot veel voor waardoor er vaak reparaties gedaan moeten worden. Bij kunststof gevelbekleding is dit allemaal niet het geval. Hier geniet je jarenlang van zonder dat je er naar om hoeft te kijken. Alle Keralit prijzen vind je bij Holland Kunststof.

Kies de juiste kleur gevelbekleding

Een groot voordeel is zoals eerder besproken dat er niet elk jaar geschilderd hoeft te worden. De gevelbekleding kan namelijk direct in de juiste kleur gekozen worden. Keralit levert de gevelbekleding in veel verschillende kleuren. Of je nou van zwart of rood houdt, voor iedereen zit er wel een passende kleur bij. Je kunt kiezen voor een effen kleur of voor een houtlook. Bij een houtlook zijn de nerven net als bij echt hout goed zichtbaar. Dit maakt het nog meer aantrekkelijk om voor kunststof gevelbekleding te kiezen doordat het lijkt alsof je een natuurlijke houten gevel hebt, maar in werkelijkheid is het een onderhoudsarme kunststof gevel.

Nieuws

menu