Aangeboden door: Kurk24

Kurk24: 'Uw kurk Woonwinkel in Westerbork'

Foto: Archief Kurk24

Kurk24 is in Maart 2020 verhuisd naar een nieuwe locatie in Westerbork, en heeft het assortiment flink uitgebreid. Eigenaar André Nienhuis geeft graag een inkijkje in de ruime winkel, en komt met een leuke kerstactie waarbij elke klant korting krijgt!

De grote vlaggenmasten en reclameborden op de gevel laten meteen duidelijk blijken waar Kurk24 gevestigd is. Het pand is geheel opgefrist en ziet er bijtijds uit. Het bedrijf van Nienhuis is met de nieuwe winkel van ruim 350 m2 klaar voor de toekomst.

Bij binnenkomst in de winkel valt op dat de winkel ruim is opgezet. en er praktisch alles van kurk is te vinden. Van kurkvloeren en kurkwanden tot een breed assortiment (woon)accessoires. Opvallend is dat kurk niet meer enkel bruin is zoals in de jaren 80, maar ook in vele moderne designs leverbaar is. Zo zijn ook hout en betonlook vloeren van kurk leverbaar.

De achterzijde van de winkel is tevens voorzien van een ruime outlet waar diverse partijen kurk tegen scherpe prijzen worden aangeboden, zo heb je al een kurkvloer vanaf € 21,95 per m².

Nienhuis is erg blij met zijn nieuwe plek en krijgt vele positieve reacties van klanten, het grote voordeel van de nieuwe winkel is dat alles dankzij de ruime opzet goed te bekijken is. De winkel is voorzien van vele showvloeren en showwanden om een goede indruk te krijgen hoe het thuis zal lijken.

Naast de woonwinkel in Westerbork heeft Kurk24 een webwinkel waar het gehele assortiment online te bekijken en te bestellen is.

Nienhuis wil 2020 feestelijk afsluiten met een ludieke actie: Vanaf 9 December mag er bij elke aankoop voor het afrekenen een bal uit de actie kerstboom gehaald worden, deze bal vertegenwoordigd gegarandeerd een mooie korting!

De winkel is vanaf woensdag tot en met vrijdag geopend van 09:00 tot 17:00 en zaterdag van 09:00 tot 16:00.

Graag tot ziens bij Kurk24 in Westerbork!

Kurk24 – Uw kurk woonwinkel
De Noesten 40a, Westerbork
0593-565228
www.kurk24.nl

Nieuws

menu