Aangeboden door: ParkCare

Hoe ParkCare zo succesvol kon worden

Eigen foto

In Groningen zit het bedrijf ParkCare. Het team van dit bedrijf staat iedere dag klaar voor haar klanten om het beste parkeeraanbod voor parkeren bij vliegvelden uit te zoeken. Het begon als een kleinschalig bedrijf gericht op parkeren in het centrum van Groningen. Nu is het uitgegroeid tot een bedrijf dat opereert in Nederland, Duitsland, het Verendigd Koninkrijk, Frankrijk, Italië en Spanje.

Hoe is ParkCare ontstaan?

Theo Zijlstra richtte in 2013 het bedrijf op. Hij studeerde aan de Rijksuniversiteit Groningen voor zijn rechtendiploma. Hij vond dat de stad te veel was ingericht op het parkeren van fietsen en niet van auto’s. Hij begon webpagina’s in elkaar te zetten waarbij het mogelijk was om diverse parkeermogelijkheden voor auto’s en de bijbehorende tarieven te vergelijken. Zo was ParkCare geboren.

Inmiddels opereren jullie in heel Nederland en daarbuiten: waardoor konden jullie groeien?

Nadat vele mensen positief reageerden, was de keuze snel gemaakt om te groeien. Mensen hebben steeds meer behoefte aan parkeerplaatsen die passen bij hun wensen. Daarnaast biedt ParkCare ook voordelige prijzen en de klanten weten dat de auto bij ons in goede handen is. Dankzij het goed luisteren naar de mening van de klant, besloten we om te gaan groeien naar het buitenland.

Sinds 2013 staat ParkCare in contact met diverse parkeeraanbieders. Ons succes is te danken aan de manier van werken. De parkings die worden aangeboden zijn veilig en betrouwbaar. Mensen kunnen daardoor met een gerust hart op vakantie gaan, of lekker gaan shoppen. Als een klant een bezoek heeft gebracht aan een parkeeraanbieder, vragen wij hen om een recensie te schrijven. Hierdoor kunnen we controleren of de hoge kwaliteit van parkeeraanbieders ook door de klant zo wordt ervaren. De reviews zijn dus altijd echt en eerlijk.

Je kon altijd al jouw auto parkeren bij Schiphol en andere luchthavens. Waarom bieden jullie dit aan?

Het online reserveren van parkeren Schiphol kent verschillende voordelen. Voor een vliegreis ben je over het algemeen altijd een beetje gespannen en gehaast. Als je dan ook nog eens tijden moet zoeken naar een parkeerplek, werkt dat niet mee. Daarom is het ideaal om van tevoren een plekje te reserveren. Zo weet je zeker dat je jouw auto kwijt kunt. Daarnaast weet je zeker wat je kwijt gaat zijn aan het parkeren. Je weet wat het tarief is. Zo kom je dus niet voor vervelende verrassingen te staan.

We bieden ook verschillende vormen van parkeren aan. Ook rondom Schiphol zijn er volop mogelijkheden om de auto kwijt te kunnen. Bij het reserveren is alles inbegrepen. Mensen kunnen bijvoorbeeld kiezen voor Shuttle parking. Ze parkeren dan een aantal kilometers bij Schiphol vandaan. Daar staat een shuttlebus klaar. Bij terugkomst brengt de shuttlebus je ook weer naar jouw auto. Ook kunnen klanten kiezen voor Valet parking, Park & Walk en Park, Sleep & Fly. We bieden dus allerlei extra services aan ten opzichte van het normale parkeren. Daarnaast staan wij de mensen graag te woord voor eventuele vragen of opmerkingen. De klant staat bij ons altijd op één.

Nieuws

menu