Aangeboden door: srm.nl

Deze social media trainingen bieden de meeste voordelen voor de toekomst

Foto: unsplash.com

De tijd dat sociale media slechts een leuk speeltje waren voor studenten zijn voorgoed voorbij. Tegenwoordig wordt een bedrijf haast niet meer serieus genomen als het geen werk heeft gemaakt van een uitgekiende marketingstrategie die onder meer via sociale media wordt uitgerold. Als consument heb je het misschien niet direct door. Je ziet zo nu en dan berichten voorbij komen van je favoriete merk, omdat je zelf dat merk toegevoegd hebt aan je lijstje met favorieten. Maar daar gaat een ware wetenschap achter schuil, waarmee veel omzet te verdienen valt. Om dat allemaal goed te regelen, hebben bedrijven specialisten in dienst die hiervoor opgeleid zijn.

Het draait om commitment

Klanten aan je bedrijf binden is een vak apart. Zeker in de tijd van het online shoppen blijken klanten vaak minder trouw te zijn aan een merk. Wanneer je bijvoorbeeld voor bepaalde producten altijd naar dezelfde winkel op loopafstand ging, was dat vooral uit praktische overwegingen. Maar nu die winkel actief is op internet, is de stap naar de concurrent opeens een stuk kleiner geworden. Het is dus een hele toer om als merk een klant aan je te binden. Hoe je ervoor zorgt dat de consument zich committeert en bij je blijft bestellen, leer je door middel van social media trainingen , waarin je inzicht krijgt in zaken als zoekmachinemarketing en het opbouwen van een echte band met je klanten.

NIMA-diploma

Wil je in een ander land aan de slag? Dan is het goed om te weten dat je met een NIMA-diploma een document in handen hebt dat internationaal erkend wordt. Het maakt dus niet uit waar ter wereld je op een bepaalde marketingfunctie solliciteert, men zal direct begrijpen dat je van wanten weet en beschikt over de juiste kennis van zaken. Je kunt voor het behalen van het diploma van NIMA bij SRM terecht. Uniek is zelfs de opleiding NIMA C, die alom bekend staat als het ultieme vakdiploma voor de strategische marketeer.

Opleidingsadviseurs

Misschien twijfel je nog enigszins over de vraag welk diploma voor het behalen van jouw specifieke doelen het meest geschikt is. In dat geval doe je er verstandig aan om eerst advies in te winnen bij een deskundig opleidingsadviseur van SRM. Hoe je de opleiding volgt, bepaal je zelf. Dat kan dus klassikaal zijn op een centrale locatie, maar ook online door middel van e-learning.

Nieuws

menu