Aangeboden door: BlueSolid

Deze pelletkachel is de koningin der pelletkachels

Foto: ROELOF FERINGA Foto: ROELOF FERINGA

Al wekenlang tellen we af in de lijst beste pelletkachels van Nederland. Dit is de dag waarop de winnaar opstaat. Maak kennis met de koningin der pelletkachels, de Julia Next.

Julia Next pelletkachel: Julia in optima forma

‘In optima forma’ betekent ‘in de beste vorm’. Dat gaat zeker op voor de opvolger van de Julia. Vele jaren werd de Julia pelletkachel massaal verkocht. Toch waren er nog enkele verbeterpuntjes. Die zijn doorgevoerd in de Next-editie. Dankzij die laatste optimalisaties behoort de Julia Next tot de beste pelletkachels van Nederland . Sterker nog, het is de onbetwiste nummer één!

Verbeterde pelletkachel

Er zijn pelletkachels met een pulserende motor. Je hoort dan de pulsen die worden afgegeven. De Julia Next rekent af met dat soms storende geluid. De oplossing schuilt in een continu draaiende pelletmotor. Daardoor is de kachel behoorlijk stil geworden. Verder is het display vlak ingebouwd in de bovenplaat. Dat maakt de Julia Next sierlijker. Ook is de geliefde houtkachel-look gewaarborgd.

Als kers op de pelletkachel-taart gebruikt de Julia Next een keramisch opstartelement. De keramische gloeibougie gaat veel langer mee dan een standaard gloeibougie. Dit is een essentieel detail. Een minder sterke startbougie kan op lange termijn falen en dan indirect wat rook in de kamer veroorzaken. De keramische versie daarentegen heeft een gigantische levensduur van 100.000 starts. Geruststellend.

Beste pelletkachel

De koningin der pelletkachels verdient die titel. Het is de stilste en veiligste pelletkachel op de markt. Het aansprekende design doet de rest. Deze heerlijke haard verleidt elke liefhebber van een gezellig vuurtje. Denk dan ook nog eens aan het financiële voordeel. Gasloos verwarmen is goedkoper dan verwarmen op gas. Je investering in de pelletkachel verdien je terug. Zet de kachel maar aan!

Nieuws

menu