Aangeboden door: werkzoeken.nl

De meest interessante vacatures in Leeuwarden

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Het is momenteel heel interessant om op zoek te gaan naar geschikte  vacatures in Leeuwarden ! De werkloosheid in Nederland is historisch laag, waardoor je relatief makkelijk een nieuwe baan vindt. Daarbij kun je hogere eisen stellen, wanneer je wordt uitgenodigd voor een gesprek bij je potentiële nieuwe werkgever. Werkgevers doen er alles aan om geschikt personeel te vinden. Denk aan het aanbieden van een hoger mobiliteitsbudget, het verhogen van het aantal vakantiedagen, het bieden van een tekenbonus voor nieuwe medewerkers, enzovoorts. Wat zijn de leukste vacatures in Groningen op dit moment? In dit artikel lees je er meer over! 

Tip: het gebeurt dagelijks dat werkgevers een nieuwe  vacature plaatsen . Kijk dus regelmatig of er een vacature beschikbaar is, die aansluit op jouw wensen. 

Koppeling leggen tussen business en IT

Populair is momenteel de functie van een business IT consultant. In deze rol leg je de brug tussen de IT’ers en de organisatie. Vaak blijkt dat het voor mensen binnen de organisatie lastig is om de taal van een IT’er te begrijpen. Andersom kan een IT’er zich storen aan het niet direct snappen van dienst uitleg door een collega zonder IT-achtergrond. Met jou als tussenpersoon zijn beide partijen tevreden. Je denkt mee over de technische invulling voor het probleem of vraagstuk waar een medewerker binnen de organisatie mee zit. 

Aan de slag als verpleger in de zorg 

Een zeer dankbaar beroep is dat van een verpleger in de zorg. Momenteel is de vraag naar zorgpersoneel ontzettend groot. Niet alleen op de IC’s, maar ook daarbuiten. Die grote vraag was er overigens ook al in de periode voor de pandemie. Als verpleger helpt je een hulpbehoevende beter te worden. Mensen zijn vaak afhankelijk van de zorg die jij ze biedt. Alternatief is het werken in een verzorgingstehuis of bijvoorbeeld als apotheker bij een huisartsenpraktijk. Ook hier bied je mensen hulp aan, maar dan in een kleinere omgeving en vaak met vaste cliënten. 

Inkoper van technische oplossingen 

Organisaties zijn de laatste jaren steeds vaker aan het automatiseren. De verwachting is dat die trend zich de komende periode door zal zetten. Automatisering betekent in het kort dat processen moeten worden uitgevoerd door machines. Als inkoper van technische oplossingen ben je verantwoordelijk voor het bieden van ondersteuning bij de automatisering van een proces. Jij zorgt dat de juiste machines tegen een scherpe prijs en gunstige voorwaarden binnen de organisatie worden gehaald. 

Nieuws

menu