4 originele dagen waarop jij bloemen moet laten bezorgen

regiobloemist.nl

Met een bloemetje laat je aan iemand zien dat je diegene waardeert, koestert en misschien zelfs wel dat je van hem of haar houdt.

Er is altijd wel een goede reden om bloemen te bezorgen bij iemand. Standaarddagen waarop men vaak een bloemetje bezorgt, zijn Valentijnsdag, Eerste en Tweede Kerstdag en Vader- of Moederdag.

Heel leuk en aardig allemaal, maar er zijn genoeg andere dagen in het jaar dat het een stuk origineler is om bloemen te laten bezorgen! In dit blog staan we stil bij een aantal van de dagen die zich óók goed lenen voor het bezorgen.

Pasen

Vlak voor de Kerstdagen eraan zitten te komen, versturen we in Nederland massaal boeketten naar onze ouders, opa’s en oma’s en ooms en tantes. Maar waarom zou je dat niet doen bij het één-na-belangrijkste feest Pasen? Wij kunnen er geen goede reden voor verzinnen. Toets dus snel die URL in, kies een boeket uit en bestel ‘m!

Begin van de winter

Als de meteorologische winter zijn intrede doet, heeft men de neiging om wat sneller somber te worden. En dat is niet echt gezellig! Verras je iemand om wie je geeft op de dag van de begin van de winter met een bloemetje, dan zal het humeur snel omslaan. Probeer het zelf maar eens!

Koningsdag

Koning Willem-Alexander blaast iedere 27 april zijn verjaardagskaarsjes uit, waardoor het hele land uitloopt voor festiviteiten. Wat is er op Koningsdag dan Hollandser dan het geven van een bos rode, witte en blauwe tulpen aan iemand die je waardeert? Niets!

Halloween

Aanbellen bij de buren om ze de stuipen op het lijf te jagen, is hetgeen wat kinderen vaak het liefste doen tijdens Halloween. Ouderen kunnen daardoor behoorlijk schrikken als de deurbel gaat. Maar die schrik hoeft er niet te zijn als je een bezorger op pad stuurt om een bloemetje te laten bezorgen bij je vader of moeder op leeftijd. Een boeket in het oranje, dé kleur van Halloween-pompoenen, is dan ook het beste doekje tegen het bloeden.

Nieuws

menu